mariekemandemakerfotografie | over
20273
page-template-default,page,page-id-20273,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
Fotografie
Ervaring

Ik werk al 3o jaar fulltime als professionele fotografe.
Al snel ben ik als pop fotografe gaan werken bij het blad “Free”. De eerste 10 jaar had ik een fotostudio .
Daarnaast werkte ik voor het Algemeen Dagblad, het Rotterdams Dagblad en diverse reclame
Ik werk nu in Zeeland voor de PCZ, Persgroep Nederland , Wereldregio, diverse bedrijve bureaus en makelaarskantoren

Streetview
Persfotografie

Het liefst fotografeer ik op locatie.
Ik geloof er niet in dat je iets ooit perfect kunt beheersen,
zeker fotografie niet en dat maakt het juist zo interessant.
Je kunt eindeloos variëren. Voor fotoshoots  waarbij emotie een belangrijke rol speelt geeft fotograferen op locatie ook een meer natuurlijke uitstraling dan fotograferen in een studio.

Wederzijds vertrouwen
Spontaniteit

Een goede foto berust op wederzijds vertrouwen, spontaniteit en ervaring.Poseren is niet voor iedereen een dagelijkse bezigheid.
Ik kan hierbij helpen om de pose aan te nemen waar jij je comfortabel bij voelt, Dat maakt een foto waar wij allebei tevreden over kunnen zijn.

Wie ben ik

Waar ik het beste in ben

Momenteel werk ik als persfotografe voor een aantal kranten in Zeeland o.a Persgroep Nederland , Spits , de Wereldregio en PZC. Mijn verdere opdrachtgevers zijn diverse instellingen en bedrijven , artiesten , dienstverleners en vaklieden.
Ook maak ik in-en exterieurs van huizen en bedrijven voor diverse makelaarskantoren.   De trouwreportages die ik maak moeten altijd spontaan en ongedwongen zijn. En verrassend. Ook trek ik er regelmatig op uit met mijn camera’s op zoek naar mooie of bijzondere locaties en alles wat daar in leeft. Fotografie en muziek zijn mijn grote passies.

ervaring0

Persfotografie0

Spontaniteit 0

Wie ben ik

Mijn verhaal

Sinds 30 jaar ben ik werkzaam als fotografe. De eerste jaren werkte ik in de reclamefotografie, maar als snel werd ik persfotografe. Ruim tien jaar heb ik als fotojournaliste gewerkt in de regio Rotterdam voor bijvoorbeeld het Algemeen Dagblad, de Dordtenaar en diverse popmagazines. Ik werk nu in Zeeland voor de PZC , Persgroep Nederland, Wereldregio, bedrijven en reclamebureaus. Ik houd van muziek en de natuur en reis veel: Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Amerika en Europa. Maar het prachtige eiland Schouwen-Duiveland waar ik geboren ben en nu woon is voor mij heel bijzonder en levert elke dag mooie nieuwe foto’s en uitdagingen op .